Anna har en lång erfarenhet inom Besöksnäring, Destinationsutveckling, marknadsföring av platser och värdskapsutveckling och har ett  brett kontaktnät inom branschen.

Anna har arbetat med projektledning i olika uppdrag och anställningar. För att nämna några: Europarådets stora konferens Forum for the Future of Democracy, Sigtuna Litteraturfestival, Uppstarten och drift av Arlanda Visitor Center (Sveriges mest besökta turistbyrå)  samt en rad event så som Skördedagar, Ingegerdsfestival, Yttrandefrihetkonferens med flera.

Anna brinner för en god gäst-och kund upplevelse och arbetade inom LFV/ Swedavia med utvecklingen av flygplatsernas värdskap. Något som hon fortsatt med i föreläsning och inspirationsform.

På Destination Uppsala var uppdraget att leda det dagliga arbetet med de projektledare som arbetade på Uppdragsenheten. Bolaget tog uppdrag från Uppsala Kommun så som Kulturnatten, Fredsåret, Yttrandefrihetskonferens och Stadsträdgården 150 år.

Inom Time and Place arbetar hon med: 
Platsutveckling, rådgivning inom besöksmålsutveckling, projektledning, värdskapsutveckling och med värdskapsutveckling inom organisationer.


Tidigare anställningar:

Sisyfos Förvaltning- Utveckling av Destinationen/ Kulturmiljön Wenngarn

Destination Uppsala- Ansvarig Uppdrag

LFV (Swedavia)- Ansvarig Värdskapsutvecklare
Destination Sigtuna - Projektledning stora möten/ Uppstart av Arlanda Visitor Center

Styrelseuppdrag:

Föreningen Mälarslott
Vaxholms Fästnings Museum

 

Röster om Anna:

Håkan Fäctare, Marketing Manager- Swedavia
Anna har kombinationen av att vara stukturerad och rationell i sitt tänkande samtidigt som hon är socialt driven och påtagligt kreativ.
Hon fokuserar på slutmålet, men är också lyhörd och benägen att justera sina planer under resans gång.

Anna sprider glädje och skapar växtkraft i sin omgivning.
Proffesionalismen och det strategiska synsättet präglar hennes arbete, som ofta är båda pragmatiskt och nytänkande.

Anna Lakmaker